Meer informatie via: 010 415 66 22 of

Andere producten van Caldic Techniek

Conveyor componenten

product-visual-04

De materiaalkeuze, de waterdichte schotel en de hygiënische vormgeving maken de Excellence serie stelvoet ook geschikt voor de voedingsmiddelenindustrie. Met deze stelvoet voegt u iets toe. Diverse kleuren kappen leverbaar ook in RVS, eventueel bedrukt of gelazerd met uw logo.

 

Marbett Stelvoeten Kunststof serie
product-visual-05

Door toepassing van glasvezelversterkt polyamide loopt de maximale belasting van deze inslagdoppen op tot 800 kg. Voor een hygiënischere afwerking of voor de hogere belastingen zijn er lasplaten in RVS met schroefdraad voor koker en buis te verkrijgen.

Marbett conveyor componenten Inslagdoppen
product-visual-06

Veiligheid en productstabiliteit in bochten zijn twee van de belangrijkste drivers voor Rexnord geweest de ZeroGap TableTop ketting te introduceren. Dankzij een vernuftig scharnierend systeem blijft de toplaag van de ketting zelfs in bochten geheel gesloten.

 

Rexnord / MCC Zerogap chains

Tandriemoverbrengingen

product-visual-01

De slimme automatiseringsgraad van de machines maakt het ons mogelijk op een economische manier zowel kleine als grote series te produceren; elke CNC machine beschikt over een automatische aan- en afvoer van producten.

Tandriempoelies Caldic eigen productie
product-visual-02

Tandriemen krijgen een steeds bredere inzetbaarheid. Met bijvoorbeeld de MegaBlue PU blauwe transportbanden zijn al meerdere applicaties in direct contact met voeding gerealiseerd. 

 

 

Tandriemen Poelies uit eigen productie
product-visual-03

PU tandriemen kennen steeds meer toepassingen. Tandriemen met geintegreerde magneten of tandriemen als alternatief van transportbanden waar positienauwkeurigheid vereist is. Caldic heeft de kennis en het juiste pakket om aan uw vraag te voldoen

Tandriem PU Speciale tandriemen in PU